April 2016
MinKode

MinKode nyhedsbrev

MinKode.dk har været i luften lige over en måned og er blevet taget rigtigt godt imod. Allerede nu har et (relativt lille) antal brugere gemt over 500 koder i systemet. Det viser behovet for denne service, hvor man kan gemme koder og anden information på en meget enkel og meget sikker måde. Jeg håber mange flere vil bruge MinKode og beder dig fortælle andre om siden.

  • Har du allerede et abonnement - siger jeg tak.
  • Kører du på prøveperioden - bør du hive kreditkortet frem og starte et fuldt abonnement.
  • Bruger du ikke MinKode - så skal du da checke det ud.

Tak for opbakningen..
Læs mere om to nye tiltag, der lige er implementeret og gør siden endnu bedre..


Mere sikkerhed med 2-faktor log ind

Sikkerhed er i sagens natur det allervigtigste på en hjemmeside der opbevarer koder. MinKode krypterer selvfølgelig både forbindelsen og alt indhold i databasen. Og 'brute-force-angreb', hvor hackere prøver tusindvis af adgangskoder i håb om at ramme den rigtige, bliver blokeret effektivt, hvilket for nyligt er yderligere optimeret.

Nu lanceres et nyt sikkerhedslag: 2-faktor log ind. Det betyder, at man ikke kommer direkte ind på siden når man logger ind. Istedet sendes en email til brugeren med et specielt adgangslink, som giver adgang til kontoen. Linket virker kun i 30 minutter og kan kun bruges een gang. Med dette er kontoen sikret selvom nogen skulle gætte adgangskoden. Man tænder for 2-faktor log ind på Konto siden, og det er valgfrit at bruge det.

 

Mere lækkerhed med Favorit Ikoner

Hvis hjemmeside-feltet er udfyldt når du gemmer en kode, så hentes websitets Favorit Ikon automatisk og vises i listen med dine koder. Det giver ekstra genkendelighed og bling når man ser logoet ud for navnet. (Det er dog ikke alle hjemmesider der har en Favorit Ikon.) Du skal ikke selv gøre noget - det sker helt automatisk - og alle eksisterende koder i systemet er allerede opdateret.

 

Spred budskabet

MinKode.dk er nem at bruge, meget sikker, og virker alle steder. Jeg håber du selv vil bruge siden - og fortælle andre om denne service.

Med venlig hilsen
Kenneth Kikkenborg
Media Support / MinKode.dk


Hop til MinKode